“Het werd tijd voor een frisse, nieuwe website. En die heeft Comaxx gemaakt”

“Mijn man en ik werken regelmatig mee in de productie, dat stamt nog uit de Coronatijd. Maar je laat ook zien dat je betrokken bent, en het is gewoon leuk werk.”

Brigitte Ensche is samen met haar man eigenaar van FOA Glasvezeltechniek in Helmond, ze zijn erg trots op hun bedrijf: “We maken glasvezelkabels, we kopen losse componenten en maken daarvan een assembly of patchkabel. We werken vooral voor de telecommunicatie-sector, datacenters, noem maar op. Heel afwisselend. En dankzij Comaxx hebben we voor deze markt nu een hele mooie site.”

Brigitte Ensche

Wie zijn jullie klanten?

“Onze afnemers zijn vooral distributeurs, installateurs en datazalen. We leveren ook grondkabels, hoor, maar voornamelijk kabels voor in gebouwen. Allemaal netwerkbekabeling, vaak hele specifieke toepassingen waarbij we ook altijd mee mogen denken.”

“We zijn een klein bedrijfje in een hele grote markt, we hebben maar 13 medewerkers maar leveren erg klantspecifiek. Als iemand een speciale kabel nodig heeft, zeggen we nooit meteen dat het niet kan. En als blijkt dat het niet kan, zeggen we dat ook gewoon. We verwerken kilometers kabel, en richten ons ook op de specials. We lopen net zo hard voor één kabel als voor 100.”

En wat is jouw rol?

“Ik ben mede-eigenaar en zorg voor de crediteurenadministratie. De afdelingen Verkoop en Inkoop doen de order- en offerteverwerking, facturatie en voorraadbeheer. Ik regel ook de verzekeringen en andere randzaken en zorg ook dat de klanten op tijd betalen: zolang er niet betaald is, is het lucht, haha. Maar ik doe ook personeelszaken, daar komt veel bij kijken als je een kleiner bedrijfje hebt. Maar dat maakt het afwisselend.”

“Ik werk veel samen met een collega die ook verantwoordelijk is voor de kwaliteit. Dat is bij ons belangrijk omdat we ISO-gecertificeerd zijn en er steeds nieuwe regeltjes bijkomen. We werken allebei ook mee in de productie, vooral inpakwerk. We zijn allemaal flexibel, mijn man springt ook bij als het druk is.”

Waarom een nieuwe website?

“We zijn 25 jaar geleden met het bedrijf begonnen, we waren erg trots op de eerste ordner vol bestellingen. Destijds vertelde een klant dat hij graag ons assortiment online wilde zien, we hebben toen samen met een fotograaf een soort webshop gemaakt. Een paar jaar terug vonden we dat de website niet meer bij ons imago paste. We wilden mee met de tijd, maar zonder hoog van de toren te blazen. Zo zijn we niet, we zijn geen borstkloppers.”

“We hadden ook een nieuwe huisstijl laten maken, en daar past natuurlijk ook een nieuwe website bij. Het was ook tijd voor verfrissing, we gaan nu ook actiever met social media om. Tot nu toe draaide alles om Whatsapp en mail, maar het was belangrijk om wat meer bekendheid te krijgen. Zo zijn we ook bij jullie terechtgekomen.”

Nieuwe website FOA

Hoe bevalt het contact met Comaxx?

“We hadden eerst contact met een ander bureau, maar jullie reageerden snel en vol enthousiasme. We hebben hier een bijeenkomst georganiseerd waarin we onze wensen in een rijtje hebben gezet: verfrissend zijn, maar dicht bij onszelf blijven.”

“Het contact met de medewerkers van Comaxx is heel plezierig: heel toegankelijk en nooit iets teveel gevraagd. Om de woorden van mijn man te gebruiken: “Allemaal jonge gasten die iets moois willen maken.”

“De website staat nu live, maar de medewerkers van Comaxx zijn gelukkig ook na de livegang nog heel klantgericht. Zoals Ramon, hij gaat met al mijn grillen mee, haha. We willen nu ook de webshop vernieuwen, maar dat doen we volgend jaar pas. Daar moet je ook tijd voor nemen. Maar ik geloof wel dat ik daar met jullie de juiste partij voor heb.”

Meer weten over het project met FOA Glasvezeltechniek? Bekijk onze cases.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: