Online marketing bureau in Eindhoven

Comaxx is een online marketingbureau dat gevestigd is in de omgeving van Eindhoven. Wij bieden een breed scala aan online diensten en oplossingen zoals webontwikkeling, SEO / SEA, adverteren op Google en meer.

Meer weten over ons?

Wij helpen bedrijven online groeien

Een goed online marketing bureau in Eindhoven helpt jouw bedrijf te groeien. Dus wil je het bereik binnen de doelgroep verbeteren? Zoek je naar nieuw talent om aan te trekken of gaat het je om e-commerce en het creëren van extra omzet? Wij zijn het online marketing bureau in Eindhoven dat je daar bij kan helpen.

En heb je al wat ervaring met online marketing, maar valt de Return on Investment (ROI) tot nu toe tegen? Wij helpen je de Return on Advertising Spend (ROAS) te verbeteren en leggen je uit over andere belangrijke ratio’s. Met onze inzet weet je zeker dat iedere geïnvesteerde euro zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Waarmee wil jij online groeien?
 • E-commerce marketing

  Meer traffic, omzet en hogere conversie! Goede inzet van online marketing funnel.

 • B2B marketing

  Genereren van kwalitatieve leads. Inbound marketing via Hubspot, B2B marketing.

 • Recruitment marketing

  Het werven van het juiste personeel. Je hebt extra mensen nodig om te kunnen groeien!

Internet marketing bureau: online groeien

1Extra omzet uit e-commerce We helpen je als internet marketing bureau uit Eindhoven extra omzet te creëren uit e-commerce. Dus heb je een webshop of wil je meer aanvragen via de website? Wij bepalen samen met jou de beste strategie om meer traffic te trekken, de conversie te verbeteren en meer omzet te maken. Dus wil jij een online marketing funnel laten bouwen of die laten verbeteren? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.
2Bereik de doelgroep met B2B-marketing Hoe genereer je kwalitatief sterke leads en waar bevinden zich jouw potentiële zakelijke klanten? Het zijn uitdagingen waar wij graag voor je mee aan de slag gaan. We gebruiken inbound marketing of verleggen de focus juist naar buiten toe. Met onze inzet helpen we jou de zakelijke doelgroep veel effectiever te bereiken.
3Werf nieuw talent voor jouw bedrijf Vind nieuw talent dat jouw bedrijf vooruit helpt. We werven nieuwe krachten die je helpen groeien. Online en internetmarketing is bijzonder goed geschikt om het eerste contact te leggen met de volgende generatie specialisten.

Comaxx biedt als internet marketing bureau in Eindhoven allerlei mogelijkheden om online te groeien. We helpen onze klanten op allerlei verschillende manieren hun doelstellingen te behalen.

Full service: goed geregeld

We zijn jouw full service online marketing bureau in Eindhoven. Dat betekent dat we je graag digitaal aan de hand nemen. We plannen een intake, waarmee we jouw specifieke wensen leren kennen.

Die wensen vormen het uitgangspunt voor onze strategische aanpak. We organiseren een kick-off, gaan voor je aan de slag en houden je natuurlijk nauwgezet op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus heb je aanvullende wensen, wil je weten hoe het ervoor staat of kun je niet wachten tot de oplevering? De lijnen zijn kort en wij zorgen ervoor dat het goed geregeld is.

Award winning company

Internet bureau in Eindhoven

Zoek je een online marketing bureau in Eindhoven dat begrijpt wat jij belangrijk vindt? We leggen je in gewone mensentaal uit over internet marketing en de mogelijkheden daarvan. Of we laten je zien hoe we andere klanten helpen hun online bereik te vergroten.

Onze marketing partners

Online marketing bureau in Eindhoven

Zoek jij een online marketing bureau in Eindhoven dat je met een gerust hart aan het werk kunt zetten? Wij begrijpen dat het jouw specialisme misschien niet is. En dat je een partner zoekt die ervoor zorgt dat jij online alleen de vruchten hoeft te plukken van de inzet die wij voor je doen. Dankzij onze full service-aanpak is het goed geregeld, dus heb jij daar geen omkijken naar.

Op zoek naar een online marketing bureau in omgeving Eindhoven?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn