“Ik kan bij Comaxx mijn passies combineren”

Als contentspecialist en duurzaamheidsadviseur bij Comaxx combineert Rianka Beckers haar expertise in online marketing met haar passie voor een groenere wereld. Hieronder volgt een diepgaand interview voor de Comaxx Podcast, waarin Rianka haar reis, uitdagingen en de successen van haar werk bij Comaxx deelt.

Kun je iets vertellen over jezelf?

“Jazeker, ik ben Rianka, 28 jaar oud en afkomstig uit Veldhoven. Bijna twee jaar werk ik nu voor Comaxx als contentspecialist. Hiervoor heb ik gewerkt bij een reclamebureau als projectmanager, maar door corona werd mijn contract niet verlengd. Daarna was ik projectmanager en communicatieadviseur bij een duurzaam bedrijf dat gastlessen over duurzaamheid geeft op basisscholen. Hoewel ik daar veel leerde, miste ik de diepgang in online marketing, wat mij uiteindelijk naar Comaxx leidde.”

Hoe combineer je duurzaamheid en online marketing bij Comaxx?

“Het is fantastisch hoe ik bij Comaxx mijn functie zelf kan vormgeven. Ik werk niet alleen als contentspecialist maar heb ook het duurzaamheidsplan voor ons moederbedrijf mogen ontwikkelen. Dit plan omvat verschillende initiatieven, waaronder de E-waste Challenge, die oude en defecte hardware recyclet.”

Rianka Beckers

Kun je meer vertellen over het duurzaamheidsplan en de e-waste Challenge?

“Vorig jaar begonnen we met een concreet duurzaamheidsplan, iets wat nog nooit eerder grondig was aangepakt binnen het bedrijf. Ik kreeg de kans om dit te leiden, focussend op praktische acties, zoals het inzamelen en recyclen van e-waste. Dit project niet alleen het milieu, maar moedigt ook andere bedrijven aan om mee te doen aan de duurzaamheidsbeweging.”

Wat vind je het leukst aan het maken van content?

“Het mooiste aan contentcreatie is dat je een specifiek probleem voor een klant kunt identificeren en oplossen. Bij de e-waste Challenge bijvoorbeeld, richten we ons op de problematiek van bedrijven met oude en defecte apparatuur die ze op een duurzame manier willen afvoeren.”

Wat maakt een dag bij Comaxx succesvol voor jou?

“Ik meet succes aan de impact die we kunnen hebben. Als we vooruitgang boeken in onze duurzaamheidsprojecten of als ik kan helpen de doelen van onze klanten te bereiken, dan voelt mijn dag compleet.”

“De bedrijfscultuur is hier heel fijn, iedereen helpt elkaar en je wordt aangemoedigd om jezelf te zijn. Dit stimuleert iedereen om harder te werken, omdat je echt met plezier werkt. Deze bedrijfscultuur maakt elke dag goed!”

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: