Technologie met een menselijk hart: de reis van Mark Vermeltfoort bij Comaxx

  • Edwin Vlems

In de nieuwste aflevering van de Comaxx Podcast deelt Mark Vermeltfoort, een veteraan met 17 jaar ervaring bij Comaxx, zijn diepgaande inzichten over webontwikkeling, klantgerichtheid en de continue evolutie van technologie. Met een achtergrond in IT en een passie voor het creëren van technische oplossingen die echt een verschil maken, belicht Mark de kern van wat het betekent om te werken in een wereld die constant verandert.

Van MBO naar HBO: een levenslange leerervaring

“Ik ben begonnen met een MAVO opleiding en daarna doorgegaan naar MBO, eerst in de techniek en later richting netwerkbeheer en softwareontwikkeling,” begint Mark zijn verhaal. Zijn reis door de wereld van technologie zette zich voort naar HBO Mens en Informatica, waar de focus niet alleen lag op programmeren, maar ook op het begrijpen en toepassen van de menselijke kant van technologie.

Al 17 jaar is Mark een sleutelfiguur bij Comaxx, waar hij heeft bijgedragen aan talloze projecten die de grenzen van webontwikkeling verleggen. “Dat is toch uiteindelijk waar je het voor doet. Mensen gaan je programma gebruiken… En ja, dan moet alles kloppen en moeten goed zijn voor wat de klant nodig heeft,” reflecteert hij op het belang van gebruikersgerichtheid in zijn werk.

Mark Vermeltfoort

Technische uitdagingen en klanttevredenheid

Een groot deel van Marks werk omvat het oplossen van technische uitdagingen, zoals het ontwikkelen van API-koppelingen en het waarborgen van de snelheid en betrouwbaarheid van websites. “Ja, zeker, daar haal je toch de meeste voldoening uit, dat een klant blij is met wat je doet,” zegt Mark, benadrukkend dat klanttevredenheid voorop staat in zijn benadering van projecten.

Naast de technische aspecten van zijn werk, spreekt Mark met warmte over de bedrijfscultuur bij Comaxx, die innovatie en teamwerk bevordert. “Het is een heel gezellig bedrijf, leuke collega’s, heel open cultuur… altijd gezellig samen, een bakje koffie halen,” deelt hij, wat aantoont hoe belangrijk een ondersteunende werkomgeving is voor creativiteit en productiviteit.

Vooruitkijken: de toekomst van webontwikkeling

Kijkend naar de toekomst, ziet Mark een landschap van webontwikkeling dat blijft evolueren, met nieuwe technologieën en benaderingen die opduiken. Zijn advies aan toekomstige ontwikkelaars is om altijd nieuwsgierig te blijven, te blijven leren en te experimenteren, en nooit de menselijke kant van technologie uit het oog te verliezen.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: