Innovatie en inclusiviteit: de drijvende krachten achter de bedrijfscultuur van Comaxx

Comaxx is niet zomaar een webdesignbedrijf; het is een plek waar innovatie en inclusiviteit de kern vormen van elke activiteit. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in het werk en de woorden van Maud Wijn, een UX designer bij Comaxx. Dit blog, gebaseerd op een interview met Maud voor de Comaxx Podcast, verkent hoe de bedrijfscultuur bij Comaxx innovatie stimuleert en een inclusieve benadering bevordert, wat zowel het personeel als de projecten ten goede komt.

Een cultuur van innovatie

Bij Comaxx is innovatie meer dan een buzzwoord; het is een integraal onderdeel van de dagelijkse praktijk. Dit wordt benadrukt door hun aanpak van projecten en hun bereidheid om gevestigde normen uit te dagen en te heroverwegen. Maud beschrijft hoe de redesign van de Comaxx-website niet alleen een esthetische update was, maar ook een strategische zet om de website aan te passen aan moderne standaarden en verwachtingen. “We wilden iets frissers en moderners, wat niet bij het oude blauwe kleurenschema paste,” legt ze uit, wijzend op de bewuste keuze voor innovatie in hun huisstijl.

Maud Wijn

Toewijding aan inclusiviteit

Inclusiviteit is diep verankerd in de cultuur van Comaxx. Dit is niet alleen zichtbaar in hun webdesignprojecten maar ook in hun interne cultuur. Maud benadrukt hoe belangrijk het is voor haar en haar team om een omgeving te creëren die toegankelijk is voor iedereen. “Ik probeer altijd inclusiviteit mee te nemen in mijn designs,” zegt ze, waarmee ze de toewijding van Comaxx aan inclusieve praktijken onderstreept, niet alleen voor hun klanten maar ook binnen hun teamdynamiek.

Een andere unieke eigenschap van Comaxx’s bedrijfscultuur is de nadruk op samenwerking en teamwerk. Maud vertelt enthousiast over de hackathon die werd georganiseerd om de nieuwe website te lanceren. “Het was echt heel leuk om te zien hoe iedereen samenkwam, met ideeën kwam en echt samenwerkte.” Deze evenementen zijn indicatief voor de collaboratieve sfeer bij Comaxx, waar teamleden worden aangemoedigd om actief bij te dragen en hun creatieve en technische vaardigheden te delen.

Comaxx waardeert flexibiliteit en persoonlijke groei, aspecten die bijdragen aan hun aantrekkelijke werkomgeving. Maud spreekt over de ruimte die ze krijgt om te experimenteren en te leren binnen haar rol. “Bij Comaxx is er altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om nieuwe dingen te proberen,” zegt ze. Dit benadrukt een cultuur waar voortdurend leren en aanpassen wordt gestimuleerd, essentieel voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: