Een kijkje achter de schermen bij Comaxx: werkcultuur en dagelijkse werkzaamheden

Comaxx is een bedrijf waar innovatie en teamwerk centraal staan. In dit blog nemen we een kijkje achter de schermen bij Comaxx door de ogen van Sander Hurkmans, een social ads specialist bij het bedrijf. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen in de Comaxx Podcast en geeft ons inzicht in de dynamiek van het werken bij een vooruitstrevend marketingbureau.

Werkcultuur bij Comaxx

Sander begint met te beschrijven hoe het is om bij Comaxx te werken. Sander benadrukt de open en ondersteunende cultuur binnen Comaxx, waar samenwerking en professionele groei worden aangemoedigd. Hij spreekt over de vrijheid die medewerkers krijgen om hun eigen pad te verkennen en zichzelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. “Ik ben begonnen als trainee en heb me kunnen opwerken tot social ads specialist,” vertelt hij trots.

Een typische werkdag

De werkdagen bij Comaxx zijn divers en gevuld met activiteiten die variëren van klantinteracties tot campagnebeheer. Sander schetst zijn typische werkdag: “Mijn dag begint meestal rond 08:30 uur. Ik start met het controleren van de lopende advertentiecampagnes en zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert.” Hij besteedt veel tijd aan het analyseren en optimaliseren van campagnes om de beste resultaten te garanderen. “Ik check of alle campagnes nog draaien en of ze niet te veel geld uitgeven,” legt hij uit.

Sander Hurkmans

Projectaanpak en klantrelaties

De benadering van projecten bij Comaxx is methodisch en klantgericht. Sander beschrijft hoe nieuwe projecten vaak beginnen met een intakegesprek om de behoeften en doelstellingen van de klant grondig te begrijpen. “We maken een voorstel dat zowel eenmalige als doorlopende werkzaamheden omvat,” legt hij uit. Het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties is een sleutelaspect van zijn rol. Door regelmatige communicatie en rapportages zorgt hij ervoor dat de klanten tevreden zijn en blijven.

Persoonlijke werktips

Sander gelooft dat een geslaagde werkdag voortkomt uit het behalen van kleine en grote successen. “Of het nu gaat om een succesvolle klantmeeting of het bereiken van een campagnedoelstelling, elk succes draagt bij aan mijn tevredenheid over de werkdag,” zegt hij. Hij benadrukt ook het belang van teamwork en de positieve impact die dit heeft op zijn dagelijkse motivatie en werkplezier.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: