Technologie als brug naar de toekomst: een gesprek met Tom Langeslag

“Het vermogen om technologische oplossingen te creëren die complexe problemen vereenvoudigen, dat is waar mijn passie ligt.” – Tom Langeslag, Softwareontwikkelaar bij Comaxx

Tom Langeslag neemt ons mee op zijn reis binnen de wereld van softwareontwikkeling, met een bijzondere focus op API’s. Zijn loopbaan, die begon met een fascinatie voor computers tijdens zijn jeugd, leidde hem naar de studie Hogere Informatica aan het Fontys, waar hij de diepte van programmeren ontdekte. Deze vroege keuzes vormden de basis voor zijn toekomst in de technologie.

Geïnspireerd door zijn interesse in computers en de impact die technologie kan hebben, koos Tom voor een carrière die zijn twee passies combineert: programmeren en problemen oplossen. Zijn studie aan het Fontys bood hem de theoretische fundering, terwijl stages en projecten hem praktijkervaring gaven. Deze combinatie bleek cruciaal in zijn ontwikkeling tot een deskundige op het gebied van softwareontwikkeling.

Een dag in het leven bij Comaxx

Toms werkdag bij Comaxx is divers en uitdagend. Of hij nu vanuit huis werkt of naar het kantoor gaat, zijn dag begint altijd met een blik op zijn agenda en e-mail, gevolgd door een nauwkeurige planning van zijn taken. Zijn werk varieert van het ontwikkelen van API’s tot het oplossen van complexe technische problemen, wat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Tom benadrukt het belang van projecten die niet alleen technisch uitdagend zijn, maar ook een echte impact hebben op de eindgebruiker. Of het nu gaat om het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van technologie of het ondersteunen van e-commerce platforms, zijn doel is altijd om oplossingen te bieden die het leven van mensen gemakkelijker maken.

Tom Langeslag

De toekomst van API-ontwikkeling

Kijkend naar de toekomst ziet Tom een wereld waarin API’s een nog grotere rol spelen in de digitale transformatie. De behoefte aan integratie tussen verschillende technologieën en platforms zal alleen maar toenemen, wat nieuwe kansen en uitdagingen biedt voor softwareontwikkelaars.
In een snel veranderende technologiewereld benadrukt Tom het belang van voortdurend leren en aanpassen. Zijn advies aan toekomstige softwareontwikkelaars is om nieuwsgierig te blijven, nooit te stoppen met leren en altijd open te staan voor nieuwe uitdagingen.

Toms reis en inzichten bieden een unieke kijk op de rol van softwareontwikkelaars in de moderne wereld. Door zijn passie voor technologie en zijn toewijding aan het oplossen van problemen heeft hij zichzelf gevestigd als een belangrijke speler in de wereld van softwareontwikkeling, met een bijzondere expertise in API-ontwikkeling.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: