Websites

Je hebt jouw eigen doelstellingen en KPI’s. Maar, de rest van je organisatie wil ook dat je hun ideeën realiseert en snel ook! Het liefst met een consistente branding én een eenduidige Customer Experience, maar waar begin je? Met een sterke website natuurlijk! Met de full service aanpak van Comaxx heb je alle specialismes binnen handbereik welke je flexibiliteit en schaalbaarheid bieden én zorgen voor een geweldige online beleving.

 • Branding

  Branding

  Stippel altijd eerst je route uit voor je aan je online reis begint. Begin met de Why, How en What van je organisatie, zorg voor een creatieve briefing en breng alles bij elkaar met een style guide. Nu heb je dé fundering in handen om vanuit daar alle communicatie op te bouwen.

 • Content

  Content

  Content maakt of kraakt je website. Tijdens elke stap in het creatieproces: van concept, design tot realisatie, wij nemen je mee op een zoektocht naar sterke online content. De mogelijkheden zijn eindeloos: van webteksten, downloadable content tot animaties en zelfs video. We beginnen met een framework en verfijnen het zo dat het precies past bij wat je uit wilt stralen. Zo weet jij zeker dat je content goed aansluit op je boodschap en persona’s.

 • SEO

  SEO

  Bij een nieuwe website hoort vaak een nieuwe URL-structuur of zelfs domeinnaam. Jarenlang opgebouwde domain authority en page ranking wil je dan zeker niet kwijtraken. Wij maken vroegtijdig een plan om je online vindbaarheid te verbeteren én te migreren.

 • Human Centered Design

  Human Centered Design

  Wij leven en ademen Human Centered Design. Om tot Human Centered design te komen, betrekken we ook de eindgebruikers bij je project. Dit doen we met interviews om de échte wensen te ontdekken en we zetten user testing in om de User Experience continu voor je doelgroep te optimaliseren.

 • CMS en Multi brand websites

  CMS en Multi brand websites

  Het Content Management Systeem is de technische fundering van je website. Hierbij wil je meer dan alleen een gebruiksvriendelijk, snel, en veilig systeem. Een team moet meerdere websites, campagnes en een Mijn Omgeving onderhouden. Met een goed CMS bereik je persoonlijke engagement met je bezoekers én meet en optimaliseer je KPI’s.

 • Security & privacy

  Security & privacy

  Online veiligheid en privacy worden steeds belangrijker. Zeker wanneer je website gebruik maakt van formulieren en tools waarbij persoonsgegevens worden achtergelaten. Wij werken samen met geautoriseerde security audit partners en een ISO 9001, 27001 gecertificeerd datacenter. Jouw website is dus optimaal beschermd!

Websites
Tree Tree

Verras jouw bezoekers met een geweldige online ervaring!


Neem via onderstaande button contact met ons op voor een kennismaking met een van onze digitale reisleiders. Onder het genot van een kopje koffie brengen we dé bouwstenen in kaart voor een sterke website en geweldige klantbeleving!

Maak kennis met ons!

Verras jouw bezoekers met een geweldige online ervaring!
Tree