Magento SEO-scan

Als Magento webshop is je organische vindbaarheid essentieel om succesvol te zijn. Om inzichtelijk te maken waar zich momenteel pijnpunten bevinden én waar dus op korte termijn succes te behalen is, voert Comaxx een Magento SEO-scan uit voor jouw Magento e-commerce shop. De focus in de scan ligt op de organische vindbaarheid (indexatie en ranking) van je Magento webshop in Google, maar ook in Bing.

Inhoud Magento SEO-scan

Content:

Inhoud en content is de kern van een Magento webshop. De content analyse brengt in kaart hoe er als Magento shop wordt omgegaan met de zoektermen en de zogenaamde ‘semantiek’ ervan. Op basis hiervan worden veelal eenvoudige optimalisaties uitgelicht die de organische traffic naar de Magento webshop een boost geven.

Techniek:

De juiste inzet van techniek binnen een Magento webshop is essentieel om slagen op vlak van vindbaarheid te maken. Zijn zoekmachines gemakkelijk in staat om content te scannen en te indexeren? Wordt er een goede gebruikerservaring voor de gebruiker gehanteerd, met name bepaald door snelheid? Deze wordt in kaart gebracht binnen de Magento SEO-analyse.

Autoriteit:

In welke mate wordt er door andere relevante pagina’s een link gelegd naar jouw Magento webshop? En in mate worden sociale signalen, zoals shares en interactie op social media, naar jouw domein verwezen? Dit bepaald in hoge mate de autoriteit en dus ook de positie in Google. Door dit linkprofiel in kaart te brengen worden relevante linkprofielen aangedragen.

Zo gaan wij te werk
  • Analyse

    Wij voeren een scan uit over verschillende aspecten binnen jouw Magento omgeving. Dit is geen geautomatiseerde scan. We kijken met mensenogen naar het gebruik van techniek, content en autoriteit.

  • Rapportage

    Onze SEO-specialisten brengen na afloop verslag uit over de resultaten. Uit het onderzoek rolt een 0-meting met daarin de huidige status en direct een actieplan om de vindbaarheid te gaan vergroten.

  • Aan de slag!

    Vanuit de dialoog word je begeleid wat betreft het interpreteren van de resultaten uit de scan. Samen bepalen we de prioriteiten en ben je vrij om dit met ons verder uit te gaan voeren!

Wie is Comaxx?

Ben jij op zoek naar een partner met de juiste online marketing kennis die jou begrijpt, Magento door en door kent en meedenkt op alle vlakken om jouw klanten zo optimaal mogelijk te bedienen? Een partner die organisaties helpt aan meer zichtbaarheid, kwalitatief verkeer en omzet uit de organische zoekresultaten?

Comaxx is een gespecialiseerd Magento e-commerce bureau. Met gecombineerde specialistische kennis van Google (SEO en SEA) en Magento development onderscheiden we ons van de online marketingbureaus en ontwikkelaars. Ons doel is om Magento e-commerce shops zo goed mogelijk te renderen.

Deze klanten gingen je voor