Video & display marketing

Comaxx zorgt voor het optimale bereik van jouw organisatie door de inzet van video & display marketing. Zo krijgt jouw doelgroep je boodschap frequent te zien en kan je bouwen aan de bekendheid en zichtbaarheid van je product en/of organisatie.

Wat is video en display marketing?

Via digitale marketing kun je jouw doelgroep op verschillende manieren bereiken. Met de inzet van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zorg je er bijvoorbeeld voor dat je doelgroep jouw organisatie, product en/of dienst optimaal kan vinden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je doelgroep nog niet bekend met jou is. Om ervoor te zorgen dat je zichtbaarder gaat zijn met jouw organisatie, product en/of dienst kun je gebruik maken van video & display marketing.

Video & display marketing hebben betrekking op het promoten van jouw product of organisatie via visuele marketing (video en banners). Jouw doelgroep ziet dus een advertentie op een website (banner) of vooraf en/of tijdens het afspelen van een video. Op deze manier trek je de aandacht van jouw doelgroep.

Aanpak video en display marketing

Om digitale marketing effectief in te zetten heb je als organisatie een goede (online) marketing strategie nodig. In deze strategie wordt onder andere beschreven welke doelstellingen behaald moeten worden en welke kanalen hiervoor ingezet kunnen worden. De inzet van kanalen is mede afhankelijk van de doelgroep en de bekendheid van de doelgroep met het product en/of de dienst die je onder de aandacht wilt brengen.

De inzet van video en displays kan organisaties helpen om te werken aan bekendheid. We zullen te allen tijde kijken hoe een goede mix van kanalen ingezet kan worden om maximaal rendement te halen uit een campagne. Vaak is visuele marketing onderdeel van een bredere campagne. Wij zullen samen met jou onderzoeken hoe we jouw doelstelling op het gebied van bekendheid en promotie kunnen behalen, onder andere met de inzet van video en display marketing.