SEO-linkbuilding

SEO-linkbuilding is een belangrijk onderdeel van een succesvolle SEO-strategie. Linkbuilding is het actief verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Het doel hiervan is om een hogere waardering voor zoekmachines zoals Google te behalen en daarmee hoger te ranken op bepaalde zoekwoorden. Hiermee vergroot je de autoriteit van je website en dit zal uiteindelijk resulteren in een hogere positie in de zoekresultaten op Google. Er zijn verschillende linkbuilding technieken die je kunt gebruiken. De beste aanpak hangt af van je specifieke doelstellingen.

Meer weten over linkbuilding?

Kwalitatieve linkbuilding

Kwalitatieve linkbuilding is een erg populaire strategie. Dit is het creëren van waardevolle inhoud en het uitwisselen van blog links. Door informatieve en waardevolle blogs en landingspagina’s te schrijven die relevant zijn voor je doelgroep, kun je links aantrekken van andere websites die jouw content met hun lezers willen delen. Op deze manier ziet Google jouw website als een site met relevante informatie met autoriteit, dit is uiteindelijk goed voor je ranking.

Linkbuilding uitbesteden

Het kan veel voordelen hebben om de linkbuilding uit te besteden aan SEO experts. We hebben er een aantal uitgelicht

  1. Het bespaart tijd. Hierdoor heb je meer tijd om je te richten op andere aspecten van je bedrijf.
  2. Expertise en ervaring. Door linkbuilding uit te besteden, gaan onze specialisten met ervaring op dit gebied voor je aan de slag. Zij kennen de beste technieken om links van hoge kwaliteit te verwerven en zullen betere resultaten voor je website kunnen behalen.
  3. Regelmatige rapportage en analyse. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Zo kun je zien hoe linkbuilding zijn vruchten zal afwerpen.

Ben je benieuwd geworden naar wat Comaxx voor jou kan betekenen met betrekking tot linkbuilding? Of heb je hier andere vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar!

Op zoek naar een linkbuilding-expert?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn