SEO-Quickscan

Wil jij snel weten hoe jij ervoor staat op het gebied van SEO? Laat dit dan door ons checken met een gratis SEO scan voor je website!

Wij voeren volledig gratis een SEO-quickscan (ter waarde van €575,-) voor je uit! Een van onze SEO-specialisten zal een analyse maken van de vindbaarheid van jouw website. Je ontvangt snel advies op maat waarmee je direct aan de slag kunt om je vindbaarheid te verbeteren!

Interesse in een gratis SEO-quickscan?

Voordelen quickscan SEO

1De SEO test is volledig gratis
2Je ontvangt praktische tips die meteen toepasbaar zijn.
3Binnen 3 werkdagen ligt er een advies voor je klaar.
4Je hebt de mogelijkheid om in een vrijblijvend adviesgesprek vragen te stellen.

Onze marketing partners

Vraag nu de gratis SEO-quickscan aan!

Wil jij ook hoger scoren in Google? Wacht dan niet langer en vraag onze gratis SEO scan (t.w.v. €575) aan! Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe verloopt de gratis SEO-scan voor je website bij Comaxx?

Nadat je je middels bovenstaande formulier hebt aangemeld voor de gratis SEO test nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We spreken met je door wat er moet gebeuren en gaan daarna zo snel mogelijk aan de slag. Na dit gesprek heb je binnen drie werkdagen een advies op maat binnen. Dit ontvang je middels een PDF-bestand. Wil je meer gedetailleerd advies of wil je nog vragen stellen over het advies dat je hebt gekregen? We bieden ook de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op het advies dat je hebt gekregen. Ook is er ruimte om vragen te kunnen stellen. Ben je er klaar voor om hoger in Google te komen? Vul dan snel bovenstaand formulier in! The free online seo checker is also available for English websites and webshops.

Wil je ook een SEO-scan voor je webshop? Wij voeren ook een quickscan uit voor jouw Magento-webshop!