Online marketing bureau

Heb jij net als vele bedrijven een online marketing vraagstuk? Wil jij bijvoorbeeld je business laten groeien door het genereren van leads, directe omzet via E-commerce of het vinden van nieuw personeel door middel van recruitment? Dan zit je bij ons goed! Als online marketing bureau helpen wij al dagelijks aan een grote verscheidenheid online marketing vraagstukken voor bedrijven en organisaties. Door onze jarenlange ervaring als marketing bedrijf weten wij als geen ander welke kanalen we moeten inzetten om het juiste resultaat te behalen. Eerst kijken we naar de marketing doelstellingen van de klant. Daarna komen we samen tot de geschikte marketing aanpak voor jou.

Meer weten over online marketing?

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben de juiste specialisten voor je klaar staan. Hier een greep uit onze diensten

Omdat er verschillende type klanten zijn, wordt een online marketing aanpak op maat gemaakt. Bij e-commerce marketing gaat het bijvoorbeeld meer om het opzetten van een e-commerce funnel met de converterende kanalen die erbij horen. Als top 10 beste internet marketing bureau sturen we vaak op ROAS (return on ad spend) zodat we met zo min mogelijk kosten zo veel mogelijk rendement behalen. Het is goed om te sturen op ROI (return on investment), wat levert het je op? Indien we de juiste ROAS behalen, kunnen we de kosten uitbreiden met behoudt van dezelfde opbrengst.

Vanuit ons marketing kantoor bedienen we klanten van over heel het land, veel van onze klanten zitten in Eindhoven of Tilburg, maar we hebben ook een grote klantenkring in Den Bosch, Breda en Goes. Daarnaast helpen we uiteraard ook bedrijven en organisaties in de rest van Nederland, zoals in de randstad: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Waarmee wil jij online groeien?
 • E-commerce marketing

  Meer traffic, omzet en hogere conversie! Goede inzet van online marketingfunnel.

 • B2B marketing

  Genereren van kwalitatieve leads. Inbound marketing via Hubspot

 • Recruitment marketing

  Het werven van het juiste personeel. Je hebt extra mensen nodig om te kunnen groeien!

Marketing om jouw doelstellingen te behalen

Afhankelijk van het doel, de markt en targeting stellen we een marketing kanaal planning op. Vaak gaan we eerst aan de slag met de lower funnel kanalen, dit vanwege de hoge conversie. Als we die hebben staan bouwen we het uit naar andere kanalen. Zo halen we het optimale rendement. Vooraf aan een traject geven we vaak een stukje marketing consultancy om naar boven te halen hoe we de beste mediamix opzetten. Een specifieke aanpak werkt vaak het beste. Zo passen we onze strategie ook aan op mkb marketing voor kleinere bedrijven, deze bedienen we vaak full service. Grote enterprise bedrijven hebben vaak al veel meer in house. Echter zien wij vaak wel hier ook nog verbeteringen qua inzet van online marketing. Zo komen we vaak tot nog een beter resultaat op de inzet van marketing en communicatie.

Full service marketing bureau

Veel bedrijven hebben tegenwoordig deels marketing in-house. Vaak is er toch nog behoefte aan extra ondersteuning vanuit een online marketingbureau. Vraagstukken lopen vaak heel erg uit een. Maar wij zien 3 belangrijkste focuspunten qua marketing: E-commerce marketing, B2B marketing en recruitment marketing. Ons online marketing bedrijf helpt klanten full service met hun marketing vraagstukken. Zo ondersteunen wij veel bedrijven met complexe en minder complexe vraagstukken. Wij vertalen je businessplan naar business unitplan en vervolgens naar marketingplan, communicatieplan en online marketingplan. Voor klanten vertalen wij een marketingplan naar een concrete aanpak. Zo kijken wij welke online marketing kanalen we in gaan zetten om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Voor veel klanten zet ons marketing bureau gerichte Google adwords, Google shopping, social campagnes op. Ook display, affiliate of marketplaces zetten we vaak in als doeltreffende kanalen. Zijn bezoekers al op de website geweest en weer weggegaan? Via remarketing zorgen wij ervoor dat zij weer terugkeren. Daarnaast zorgen we ook dat je snel in de top 10 van Google komt, het liefst top 3, want de klikresultaten nemen exponentieel af.

Wat doet een online marketing bureau?

 • SEO
  We zorgen ervoor dat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google door Search Engine Optimization (SEO).
 • SEA
  Een andere manier om bezoekers naar je website te trekken is door middel van advertenties, oftewel Search Engine Advertising (SEA).
 • E-mail
  Met e-mail kun je er als organisatie voor zorgen dat je de juiste boodschap, op het juiste moment, bij jouw doelgroep onder de aandacht brengt. Hiermee informeer en overtuig je jouw doelgroep op de best mogelijke manier.
 • Social media
  Met social media kun je ook bezoekers naar je website trekken, een klantrelatie onderhouden en je naamsbekendheid vergroten. Wij kunnen je helpen bij het opstellen van een social media strategie of bij het inplannen en plaatsten van content.
 • Detachering
  Wil jij graag je online marketingteam uitbreiden, maar kun je moeilijk aan de juiste mensen komen? Of wil je voor een bepaalde opdracht snel een specialist in huis hebben, maar heb je daar geen mensen voor beschikbaar? Dan bieden wij uitkomst. Wij bieden namelijk online marketing detachering als oplossing. Met deze oplossing haal je een van onze specialisten (tijdelijk) in huis. Wij hebben een divers team aan specialisten, waardoor we voor elk vraagstuk de juiste persoon naar voren kunnen schuiven.

Onze marketing partners

Marketing met een doel

Comaxx helpt bedrijven snel met het genereren van meer omzet via e-commerce, het werven van nieuwe medewerkers via recruitment marketing. En het genereren van leads via B2B marketing. Hierbij zetten we ook vaak inbound marketing software in zoals Hubspot. Zo funnelen wij kwalitatieve leads de hele funnel door, van lead naar klant. Ongeacht van het marketing vraagstuk helpen wij klanten met het behalen van hun doelen, met aantoonbare resultaten.

Aantonen van het effect van marketing kan soms lastig zijn. Door de komst van internet marketing is dit veranderd. Zo kan je van online campagnes veel beter zien wat het effect is. Zo zijn impressies, clicks of omzet precies per campagne in te zien.  Ook qua locatie targeting kan je exact zien waar het meest relevante verkeer komt, zo kan je snel zien of er veel verschil zit qua doelgroep.

Krijg je bijvoorbeeld de meeste leads uit Eindhoven, Tilburg, Breda of Den Bosch? Dan weet je dat je doelgroep het meeste in Noord-Brabant zit. Krijg je de meeste conversies uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Dan weet je dat targeting in de randstad het meeste resultaat oplevert. Hier kan je vervolgens je business op aanpassen. Zo opent Coolblue vaak winkels op locaties waar ze de meeste conversies krijgen. Zo hebben ze een duidelijk service center dicht bij de doelgroep zitten. Dit schept weer vertrouwen, hierdoor gaat de omzet weer omhoog.

Het is daarom belangrijk om een omni-channel marketing strategie te maken. Online resultaten dragen dan het meest bij aan de offline activiteiten. Dit is ook meetbaar te maken met Google store visits. Zo zie je hoe veel internet campagnes bijdragen aan de store visits van fysieke winkels. Wij helpen jou als top internet marketing bureau graag met je online vraagstukken. Ben jij klaar om online resultaten te behalen?

Op zoek naar een online marketing bureau?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn