Online marketing bureau

Veel bedrijven hebben vraagstukken voor online marketing. Ze willen bijvoorbeeld hun business laten groeien door het genereren van leads, recruitment of directe omzet via E-commerce. Als online marketing bureau helpen wij bedrijven en organisaties dagelijks met dit soort vraagstukken. Als marketing bedrijf weten wij als geen ander welke kanalen we in dienen te zetten om het juiste resultaat te behalen. We kijken hier altijd eerst naar de marketing doelstellingen van de klant. Samen komen we tot een gedegen marketing aanpak.

Meer weten over online marketing?

Groeien met marketing bedrijf Comaxx

Een online marketing aanpak verschilt heel erg per type klant. Bij e-commerce marketing gaat het veel meer om het opzetten van een gedegen e-commerce funnel met de daarbij horende converterende kanalen. Als top 10 beste marketing bureau sturen we vaak op ROAS (return on ad spend) zodat we met zo min mogelijk kosten zo veel mogelijk rendement behalen. Dit is een gedegen aanpak om te sturen op ROI. Als we de juiste ROAS behalen voor onze klanten dan kunnen we de kosten opschalen met behoudt van hetzelfde rendement.

Vanuit ons marketing kantoor bedienen we klanten van over heel het land, veel van onze klanten zitten in Eindhoven of Tilburg, maar we hebben ook een grote klantenkring in Den Bosch, Breda en Goes. Ook veel van onze klanten zitten in de randstad in steden zoals; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

Waarmee wil jij online groeien?
 • E-commerce marketing

  Meer traffic, omzet en hogere conversie! Goede inzet van online marketingfunnel.

 • B2B marketing

  Genereren van kwalitatieve leads. Inbound marketing via Hubspot

 • Recruitment marketing

  Het werven van het juiste personeel. Je hebt extra mensen nodig om te kunnen groeien!

Marketing om jouw doelstellingen te behalen

Afhankelijk van het doel, de markt en targeting stellen we marketing kanaal planning op. Vaak gaan we eer aan de slag met de lower funnel kanalen, dit vanwege de hoge conversie. Als we die hebben staan bouwen we het uit naar andere kanalen. Zo halen we het optimale rendement. Vooraf aan een traject geven we vaak een stukje marketing consultancy om naar boven te halen hoe we de beste mediamix opzetten. Een specifieke aanpak werkt vaak het beste. Zo passen we onze strategie ook aan op mkb marketing voor kleinere bedrijven, deze bedienen we vaak full service. Grote enterprise bedrijven hebben vaak al veel meer in house qua marketing. Echter zien wij vaak wel hier ook nog verbeteringen qua inzet van online marketing. Zo komen we vaak tot nog een beter rendement op de marketing/communicatie inzet.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Full service marketing bureau

Veel bedrijven hebben tegenwoordig deels marketing in-house. Vaak is er toch nog behoefte aan extra ondersteuning vanuit een online marketingbureau. Vraagstukken lopen vaak heel erg uit een. Maar wij zien 3 belangrijkste focuspunten qua marketing: E-commerce marketing, B2B marketing en recruitment marketing. Ons bureau helpt klanten full service met hun marketing vraagstukken. Zo ondersteunen wij veel bedrijven met complexe en minder complexe vraagstukken. Wij vertalen je businessplan naar business unitplan en vervolgens naar marketingplan, communicatieplan en online marketingplan. Voor klanten vertalen wij een marketingplan naar een concrete aanpak. Zo kijken wij welke online marketing kanalen we in gaan zetten om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Voor veel klanten zet ons marketing bureau gerichte Google adwords, Google shopping, social campagnes op. Ook display, affiliate of marketplaces zetten we vaak in als doeltreffende kanalen. Zijn bezoekers al op de website geweest? Dan zorgen wij dat ze terugkomen via remarketing. Wij zorgen dat je snel in de top 10 van Google komt, het liefst top 3, want de klik resultaten nemen exponentieel af.

Onze marketing partners

Marketing met een doel

Comaxx helpt bedrijven snel met het genereren van meer omzet via e-commerce, het werven van nieuwe medewerkers via recruitment marketing. En het genereren van leads via B2B marketing. Hierbij zetten we ook vaak inbound marketing software in zoals Hubspot. Zo funnelen wij kwalitatieve leads de hele funnel door, van lead naar klant. Ongeacht van het marketing vraagstuk helpen wij klanten met het behalen van hun doelen, met aantoonbare resultaten.

Top 10 internet marketing bureau

Aantonen van het effect van marketing kan soms lastig zijn. Door de komst van internet marketing is dit veranderd. Zo kan je van online campagnes veel beter zien wat het effect is. Zo zijn impressies, clicks of omzet precies per campagne in te zien.  Ook qua locatie targeting kan je exact zien waar het meest relevante verkeer komt, zo kan je snel zien of er veel verschil zit qua doelgroep.

Krijg je bijvoorbeeld de meeste leads uit Eindhoven, Tilburg, Breda of Den Bosch? Dan weet je dat je doelgroep het meeste in Noord-Brabant zit. Krijg je de meeste conversies uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Dan weet je dat targeting in de randstad het meeste resultaat oplevert. Hier kan je vervolgens je business op aanpassen. Zo opent Coolblue vaak winkels op locaties waar ze de meeste conversies krijgen. Zo hebben ze een duidelijk service center dicht bij de doelgroep zitten. Dit schept weer vertrouwen, hierdoor gaat de omzet weer omhoog.

Het is daarom belangrijk om een omni-channel marketing strategie te maken. Online resultaten dragen dan het meest bij aan de offline activiteiten. Dit is ook meetbaar te maken met Google store visits. Zo zie je hoe veel internet campagnes bijdragen aan de store visits van fysieke winkels. Wij helpen jou als top internet marketing bureau graag met je online vraagstukken. Ben jij klaar om online resultaten te behalen?

Op zoek naar een online marketing bureau?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn