E-mailmarketing bureau

Als e-mailmarketing bureau helpen we je meer te versturen dan zomaar een nieuwsbrief. We helpen je de aandacht te trekken, een boodschap te brengen die ontvangers activeert en toe te werken naar meer bereik, omzet en actie. 

Dus wil je de e-mail marketing uitbesteden aan ervaren specialisten? We weten als bedrijf wat er werkt. Bovendien hebben we ervaring met Mailchimp en andere systemen, dus richten we het graag volledig voor je in. 

Succesvolle e-mailmarketing aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een online analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw e-mailmarketing doelstellingen vast en gaan we aan de slag.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er op vaste basis gewerkt aan het verbeteren van jouw e-mailmarketing campagnes door inzet van diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • E-mailmarketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om verder op te schalen en jouw e-mailmarketing uit te bouwen.

E-mail marketing uitbesteden: goed geregeld

1Structuur, inhoud en ontwerp Een goede structuur garandeert inhoudelijk sterke e-mails met een herkenbaar ontwerp. We houden rekening met de huisstijl van jouw bedrijf en weten op welke manier een e-mailcampagne overtuigt. 
2Inrichten en koppelen We richten Mailchimp of het andere systeem voor je in. Bovendien koppelen we via de API aan andere systemen die je al gebruikt. Op die manier integreren we e-mailmarketing in de processen binnen jouw bedrijf.
3Trainen en kennis delen Onze specialisten trainen je met de software voor e-mailmarketing, zodat je er zelf e-mails in kunt versturen. We delen onze kennis, zodat jij optimaal aan de slag kunt met deze vorm van marketing. 
4Groeien en meer bereiken We helpen je groeien en meer ontvangers te bereiken. Dus spreek je een specifieke B2C- of B2B-doelgroep aan? Wij weten wat er werkt en hoe jij meer kunt halen uit jouw e-mailmarketing. 
5Monitoren en optimaliseren We monitoren de open-rates, de clicks vanuit de e-mails en andere belangrijke statistieken. Aan de hand daarvan optimaliseren we campagnes of doen we suggesties om het rendement te verhogen.

Je kunt jouw e-mail marketing uitbesteden aan onze ervaren experts. Wij zorgen er als full service-bureau voor dat het gewoon goed geregeld is. Deze vijf belangrijke stappen zijn daarbij onze leidraad.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

E-mailmarketing bedrijf met ervaring

We zijn jouw e-mail marketing bedrijf met ervaring. Dus zoek je een specialist die je helpt het volgende niveau te bereiken? Of heb je nog helemaal geen ervaring met zakelijke e-mails aan klanten, leads en andere geïnteresseerden? 

Wij weten wat er werkt, kennen de belangrijke systemen en koppelen die naadloos aan elkaar. Dat betekent dat jij er binnen het bedrijf zo gebruiksvriendelijk mogelijk gebruik van kunt maken. Je profiteert van de kracht van e-mailmarketing, zelfs als je daar als organisatie niet eerder mee gewerkt hebt. 

Onze marketing partners

E-mailmarketing bureau

Zoek je een e-mailmarketing bureau dat je bij de digitale hand neemt? Of dat voorbeelden kan laten zien van werk voor andere klanten? We zijn sterk in e-mailmarketing en laten je graag zien wat dit voor jou kan betekenen. Want, hoe maken andere bedrijven daar gebruik van en wat levert ze dit op? Aan de hand van referenties en projecten voor andere klanten laten we je graag zelf ervaren wat daarvan de toegevoegde waarde is.  

Goede marketing via e-mail spreekt zowel bestaande klanten, leads als andere geïnteresseerden aan. Het is een bijzonder krachtig middel om de omzet te verhogen, tot meer actie te verleiden of het bereik van boodschappen enorm te vergroten. Wij laten zien wat daarvoor nodig is, richten de systemen goed in en helpen je bij het versturen van de juiste boodschappen. Met onze begeleiding weet je zeker dat je geen kansen laat liggen. Je profiteert optimaal van de voordelen van e-mailmarketing.  

Award winning company