Digitale data en intelligence

Samen met jou creëert Comaxx inzichten in jouw (digitale) doelgroep. Hoe pakken we dat aan? Dat lees je op deze pagina.

Wat is digitale data & intelligence?

Digitale data en intelligence richt zich op het inzichtelijk maken van digitale marketing kansen en bedreigingen. Dit wil zeggen dat we met digitale data en intelligence bepalen op welke onderwerpen we aandacht richten, om de resultaten van jouw digitale platform te optimaliseren.

Stel je voor dat je display advertising inzet, maar hier momenteel nog niet het gewenste resultaat mee behaald. Dan moet er goed gekeken worden waarmee je de campagne kunt verbeteren. Data geeft hier vaak antwoord op. Met data is duidelijk te zien waar het mis gaat op een digitaal platform. Heeft dit te maken met het niet goed aansluiten op wensen en behoefte van de doelgroep? Dan is verder onderzoek naar de doelgroep noodzakelijk.                                          

Digitale data analyse en marketing intelligence worden vaak ingezet voordat men overgaat tot het daadwerkelijk inzetten van marketingkanalen. Logisch, want als de digitale klantreis niet optimaal is, is de kans groot dat doelstellingen met een digitaal platform niet worden behaald. Hoe beter men een digitaal platform optimaliseert op basis van data en inzichten in de doelgroep, hoe hoger het conversieratio zal zijn.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Aanpak digitale data & intelligence

Comaxx heeft de kennis en kunde in huis om jou te helpen met digitale data & marketing intelligence vraagstukken. Wij duiken samen met jou in de digitale data en bekijken of alles wat belangrijk is wordt gemeten. Als dit niet het geval is zullen we hiermee starten om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de digitale performance van jouw platform.  
 
Bovendien is het bij het collecteren van data belangrijk om te onderzoeken of jouw communicatie aansluit bij de wensen en behoefte van de doelgroep. Op basis van de onderzoeksresultaten kunnen we de informatie en communicatie maximaal op hen afstemmen. Hierdoor stijgt de kans op conversie aanzienlijk. 

Onze marketing partners

Waarom Comaxx

Wil je alles weten van jouw doelgroep? Inzicht in de data van jouw platform en weten hoe deze inzichten ervoor kunnen zorgen dat jouw site of shop nog beter wordt? Wij zetten net dat stapje extra op het vlak van data en intelligence. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op!