Magento 2 e-commerce sites (CONCEPT)

Comaxx is specialist in e-commerce. Ons platform is Magento 2 en we beschikken over diepgaande technische expertise. Bij e-commerce begint het echter met het toepassen van digitale marketing. Daarom werken wij in onze projecten van buiten naar binnen: van de customer journey naar de user experience, van user stories naar de technische kern. We zien dat Magento 2 alle (groei)ambities van onze klanten kan waarmaken; vandaar dat dit het platform van onze keuze is.

Magento-SEO-scan

Wat maakt Magento 2 geschikt voor e-commerce organisaties?

Magento 2 is een veelzijdig, flexibel platform voor ambitieuze e-commerce organisaties. Het leent zich goed voor bedrijven die het ontwerp en de bouw van een professionele webshop volledig willen uitbesteden aan een specialistische partij. Het platform groeit mee met de klant, die kan beginnen in met de ‘gratis’ Community Edition. Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. Voor die klanten is de betaalde Enterprise Edition beschikbaar.

Magento 2 e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar, vaak tegen betaling. Voor hele specifieke wensen kunnen door ons ook extensies op maat worden gebouwd.

Comaxx aanpak Magento 2

Comaxx hanteert een aanpak met drie fasen voor Magento 2 e-commerce projecten:
 • Opstarten
  In de opstartfase zetten we alles op een rij: de customer journey, user experience, SEO strategie, user stories, technische keuzes, KPI’s (meetplan) en het projectplan.
 • Scrummen
  In deze fase gaan we in meerdere sprints de webshop realiseren.
 • Lanceren
  Na een degelijke test- en acceptatieprocedure volgt het lanceermoment en nemen we het resultaat in beheer.

Waarom je kiest voor Comaxx

Behalve onze aanpak, hebben we bij Comaxx onze jarenlange ervaring met Magento 2 e-commerce vertaald in een gereedschapskist met standaardmodules. De standaardmodules noemen we de Comaxx Suite en zorgen ervoor dat nieuwe webshops voortborduren op het uitzoek- en programmeerwerk van eerdere projecten. Hiermee krijgt ieder project een vliegende start.

Combineer dit met door de wol geverfde Magento experts, e-commerce knowhow bij digitale marketeers, functionele kennis bij product owners en technische robuustheid van het Secure Webhosting platform dat voldoet aan veiligheidseisen van onder meer Thuiswinkel.org en Amazon.com. Deze gouden mix van ervaring, modules, aanpak, specialisten en techniek maakt Comaxx een logische keuze voor ieder Magento 2 project. Heb je interesse of wil je meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze online partners

Sneller & beter presteren dan concurrenten?

Vragen of vrijblijvend een keertje kennismaken? Wij luisteren graag en geven je het gepaste advies.

Maak een afspraak met ons

 • Ontvang snel gratis persoonlijk advies

 • Online groei gegarandeerd

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

WIJ BEHAALDEN RESULTATEN VOOR
 • saris aanhangers
 • maxima mc
 • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 8.30 – 17.30 uur

lijn