Magento ERP koppelingen
(SAP / Exact / Hubspot / NAV )

Een Magento ERP koppeling is een must have voor het integreren van jouw backoffice- of marketingsystemen met jouw webshop. Door deze systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten heb je real-time inzicht in zowel je voorraad en orders als de resultaten van je marketingactiviteiten. Met meer dan 7 jaar ervaring helpen onze experts je met het ontwikkelen van maatwerk Magento koppelingen en het integreren van kant-en-klare Magento Commerce of Magento Marketplace plug-ins.

 • Magento PIM koppeling

  Magento PIM koppeling

  Met een PIM Magento koppeling beheer je alle productinformatie centraal in één systeem en heb je de mogelijkheid om je gegevens met andere systemen uit te wisselen. Zo heb je altijd de meest up-to-date informatie bij je producten op zowel je webshop als in de back-end. Wij koppelden al diverse Magento webshops van groothandels en hardware leveranciers met PIM systemen als het Oro Platform.

  Meer over onze Magento PIM koppeling
 • Magento <br> SAP, Exact, NAV koppeling

  Magento
  SAP, Exact, NAV koppeling

  Maak jouw orderafhandeling, logistieke processen en bedrijfsprocessen nog efficiënter en klantvriendelijker door je Magento webshop te koppelen met ERP systemen. Denk hierbij aan SAP, Exact Globe, Exact Online of Microsoft NAV. Om dit te bereiken helpen we je met maatwerk plug-ins en werken we intensief samen met de technische ICT experts van zusterondernemingen Qpact en Acknowledge.

  Lees meer over Magento SAP
 • Hubspot Magento koppeling

  Hubspot Magento koppeling

  Real-time inzicht in de resultaten van de marketingactiviteiten op je webshop krijg je met onze Hubspot Magento koppeling. Als Hubspot partner weten we precies hoe we deze koppeling eenvoudig met jouw Magento webshop maken.

  Hubspot partner
 • Magento koppeling met Content Providers

  Magento koppeling met Content Providers

  Productinformatie invoeren en up-to-date houden is een arbeidsintensieve klus. Dankzij onze koppelingen met content providers als OneTrail en Icecat wordt dit een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat deze systemen automatisch je producten verrijken zodat jij je kunt focussen op het runnen van je webshop.

  Onze Icecat en Onetrail koppelingen
 • Magento Enterprise servicebus koppeling

  Magento Enterprise servicebus koppeling

  Wanneer een backoffice- of marketingsysteem aan vervanging toe is, zit je er niet op te wachten dat alle koppelingen opnieuw gebouwd moeten worden. Een Enterprise Service Bus (ESB) is dan een goede oplossing. Met een ESB richten we de architectuur van jouw koppelingen zo in dat het updaten van je systeem geen moeizame onderneming wordt.

 • Magento Payment service provider plugins

  Magento Payment service provider plugins

  Als payment service provider wil jij dat jouw betaaloplossing gemakkelijk en snel te integreren is met Magento webshops. Geen probleem! Voor diverse payment service providers realiseerden we succesvolle koppelingen waarvan een aantal zelfs al meer dan 1000 keer gedownload zijn in de Magento community.

Magento ERP koppelingen<br>(SAP / Exact / Hubspot / NAV )
Tree Tree

Deze klanten gingen je voor

VidaXL
Royal Canin
Saris Aanhangwagens
Maxima Medisch Centrum
Acknowledge
Bladmuziekshop
Wolplein
MBI Beton
Max Tree Tree

Jouw Magento ERP systeem koppelen?


Onze Certified Magento Developers weten feilloos de meest complexe Magento koppelingen te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van maatwerk koppelingen tot het maken van specialistische API’s. Geen uitdaging is te groot. Onze experts wijzen je de weg langs alle mogelijkheden en zorgen voor optimaal resultaat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs voor een kopje koffie!

Neem contact met ons op

Jouw Magento ERP systeem koppelen?
Tree