Magento 2

Wij kiezen voor Magento 2. Waarom? Vanwege de korte time to market, flexibiliteit in functionaliteiten, snelheid en veiligheid. We zijn een ervaren certified Magento partner en helemaal klaar om met jou aan de slag te gaan!

 • B2B webshop

  B2B webshop

  Bij een B2B webshop draait het vaak om efficiëntie behalen, service verlenen en klantretentie verhogen. Wij hebben diverse cases en plug-ins gemaakt waarmee jij sneller je doelstellingen behaald.

 • Maatwerk development

  Maatwerk development

  Wij werken voor grote organisaties die altijd een uniek proces hebben en unieke klantbeleving neerzetten. Hier is maatwerk development voor nodig. Van product configurators, snel bestellijsten tot bestellingen zelf in vrachten verdelen of het toevoegen van stappen in het bestelproces.

  Zo realiseren wij maatwerk in Magento
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Een webshop is nooit 'af'. Je wil leren van gebruikersgedrag, functionaliteiten toevoegen en een veilige snelle webshop. Wat is er erger dan een grote investering waarna je niks meer kan updaten? Ons team zit vol certified developers met 5+ jaren ervaring met Magento. Je weet dus zeker dat dit geen probleem gaat zijn.

  Alles over Magento updaten of overstappen naar Magento 2
 • Magento koppelingen

  Magento koppelingen

  Onze Certified Magento Developers weten feilloos de meest complexe Magento koppelingen te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van maatwerk koppelingen tot het maken van specialistische API’s. Geen uitdaging is te groot.

  Dit zijn de mogelijkheden op het gebied van Magento koppelingen
 • Magento SEO

  Magento SEO

  Dankzij de komst van Magento 2 zijn er nog meer mogelijkheden om je webshop SEO in te richten. Wij gaan met jou aan de slag. We stellen een SEO plan op om bij een migratie je ranking te houden én te verbeteren.

  Ontdek hoe wij de vindbaarheid van jouw Magento webshop verbeteren
 • (R)etailer

  (R)etailer

  Je potentiële klant is op je webshop terechtgekomen. Jij wil 'm verleiden tot een aankoop of andere actie. Wij zetten jouw unieke merkbeleving, uitstraling en contentstrategie neer. Hello hoge conversie!

Magento 2
Tree Tree

Voor deze klanten bouwden we ook een Magento webshop!

Nedis
Vogels
Bladmuziekshop
Wolplein
YourSurprise
Acknowledge
Max Tree Tree

Samen bouwen we de gaafste Magento webshop!


Neem via onderstaande button contact met ons op voor een kennismaking met een van onze Magento reisleiders. Samen drinken we een kop koffie en stellen we het beste Magento plan op voor jouw webshop.

Maak kennis met ons!

Samen bouwen we de gaafste Magento webshop!
Tree