E-commerce

Met sterke e-commerce voorzie je klanten realtime van informatie in hun customer journey. Het juiste kanaal, locatie gebonden, het juiste device, persoonlijk én relevant. Jij zet een succesbeleving neer, zowel voor je dealerkanaal als eindafnemers. Dankzij Magento 2 en integratie met ERP en PIM systemen wordt het runnen van je webshop een stuk efficienter en gebruiksvriendelijker.

 • Magento

  Magento

  Magento is hét platform voor e-commerce managers. Dit ecosysteem bevat veel out of the box mogelijkheden en is modulair gebouwd voor al het maatwerk dat je kan bedenken. Onze certified Magento developers realiseren al jouw unieke wensen.

  Ontdek waarom wij voor Magento kiezen
 • Product informatie management

  Product informatie management

  Maak je productverrijking efficiënter, biedt realtime de meest actuele productinformatie, stel de voorraad aan al je kanalen beschikbaar en houd overzicht in je assortiment. Wij helpen je door de inzet van PIMcore en Akeneo in. Akeneo is een Open Source PIM systeem gemaakt door de grondleggers van Magento.

 • Magento koppelingen

  Magento koppelingen

  Een naadloze integratie tussen je Magento webshop, externe kanalen, CRM, marketing automation en ERP mag niet ontbreken. Wij maken gebruik van middleware, enterprise service bus (ESB) en we hebben plug-ins voor SAP, Exact Globe en Hubspot.

  Ontdek de mogelijkheden van onze Magento koppelingen
 • Content Providers

  Content Providers

  Handmatige productverrijking kost vaak veel tijd. Sluit Magento of je PIM systemen aan op een content provider en je producten worden automatisch met ontbrekende informatie aangevuld. Je bespaart je team veel tijd en maakt je productinformatie completer en doorzoekbaar. Wij zijn partner van o.a. OneTrail en Icecat.

 • E-commerce design

  E-commerce design

  Het design van jouw e-commerce oplossing moet aansluiten op de behoefte van je doelgroep, hen verleiden tot actie en er prachtig uitzien op ieder device. Dit bereiken we door verder te gaan dan alleen het maken van een mooi ontwerp. Onze designers ontwerpen jouw e-commerce oplossing op basis van gedegen onderzoek, door het houden van user interviews, de customer journey in kaart te brengen en te werken met methodes als eye tracking.

 • E-commerce marketing

  E-commerce marketing

  Hoe bereik je jouw (potentiële) webshop klant op het juiste moment in de customer journey met de juiste content? Als Hubspot partner helpen we je dit te bereiken. Onze online marketeers weten alles van marketing automation, inbound marketing en online leadgeneratie. Het resultaat: real-time inzicht in de activiteit en interesses van je doelgroep én kwalitatievere marketingcampagnes met een hogere ROI.

 • Managed services

  Managed services

  Behoud de snelheid ondanks wisselende en grote bezoekersaantallen. Onze cloud hosting en skilled servicedesk regelen dit voor jou. Niet voor niets gaven onze klanten ons gemiddeld een 8,4 voor service!

 • Security & Privacy

  Security & Privacy

  Je kunt er niet meer omheen: online veiligheid en privacy. Vanuit de Wet bescherming persoonsgegevens worden steeds strengere eisen gesteld. Wij werken samen met geautoriseerde security audit partners en een ISO 9001, 27001 gecertificeerd datacenter.

E-commerce
Tree Tree

Deze klanten gingen je voor

YourSurprise
Nedis
Rent-all
Vogels
VidaXL
Wolplein
Bosman
Bladmuziekshop
Max Tree Tree

Verleid je bezoekers met sterke e-commerce oplossingen!


Neem via onderstaande button contact met ons op voor een kennismaking met een van onze e-commerce reisleiders. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen op een ontdekkingsreis naar de beste e-commerce oplossingen voor jouw bedrijf!

Neem contact met ons op

Verleid je bezoekers met sterke e-commerce oplossingen!
Tree