E-commerce marketing

Wil jij de omzet van jouw webshop verhogen? Of wil je meer leads binnenhalen? Onze e-commerce marketing oplossingen brengen jou meer zichtbaarheid, meer rendement en een verhoging in het aantal leads.

Wat is e-commerce marketing?

Deze vorm van marketing is gericht op e-commerce (electronic commerce) bedrijven. Dat zijn bedrijven die producten en diensten verkopen via elektronische apparaten of het internet, zoals webshops. Om je rendement en naamsbekendheid te verhogen maken webshops gebruik van een strategisch online marketing plan. Comaxx, het full service internet marketing bureau, kan helpen bij het opzetten van zo’n plan. Maak je al gebruik van online marketing, maar wil jij je rendement verhogen? Ook daarbij staan wij voor je klaar.

Eerst focussen we ons op online marketing kanalen waarbij de kans het hoogst is dat bezoekers converteren. In dit geval gaat dat om een aankoop doen of het aanvragen van een bepaalde lead, zoals een offerte aanvragen. Dit worden ook wel lower funnel kanalen genoemd. We zorgen voor kwalitatief goed verkeer naar de webshop. Omdat Comaxx een full service (e-commerce) agency is, kunnen we ook helpen met het maken van webshops, websites, apps en het design hiervan.

E-commerce marketing: onze aanpak

1CRO Boost jouw conversies door van bezoekers klanten te maken.
2SEA Op korte termijn relevant en kwalitatief verkeer naar jouw webshop.
3SEO Organisch hoog ranken met performance gerichte zoektermen.
4E-mail marketing Converterende e-mails op het juiste moment bij de juiste doelgroep.
Neem contact op Nadat we de lower funnel kanalen hebben geoptimaliseerd kunnen we gaan opschalen en volgt de rest zoals bijvoorbeeld social media. Wil jij meer omzet en leads? Neem dan nu contact met ons e-commerce marketing bureau op.

Samen groeien met e-commerce specialist Comaxx

Als e-commerce specialist gaan we altijd voor groei. Wij willen B2B (business to business) en B2C (business to customer) organisaties helpen met het bereiken van hun doelen. Zo hebben wij al meerdere MKB-ondernemingen in Nederland en België geholpen die een e-commerce vraagstuk hebben.

Binnen Comaxx hebben wij de expertise die je van een full service (e-commerce marketing) bureau mag verwachten. We bieden verschillende online oplossingen aan voor verschillende organisaties. Elke organisatie is weer anders, en dat maakt dat we maatwerk leveren.

Onze marketing partners