Online marketing

Resultaat gedreven online campagnes voor jouw website of webshop.

Conversie optimalisatie, het verbeteren van jouw online vindbaarheid en het opzetten van advertentiecampagnes. Dat is waar onze online marketing specialisten zich op richten. Je nieuwe website of shop is natuurlijk super gaaf, maar wie denkt dat bezoekers, conversies en verkopen hierna vanzelf volgen heeft het mis. Jouw online doelen behalen? Wij helpen je graag met een online marketingstrategie en een vakkundige implementatie.

Online Marketingstrategie

Een online marketingstrategie vormt het fundament voor al je online activiteiten. Laat je een website of webshop bij ons bouwen? Dan ontwikkelen we deze strategie nog voordat de eerste design schetsen op papier staan.

Onze online marketeers maken een deep dive in je Google Analytics account. Welke zoekwoorden worden gebruikt? Welke pagina’s presteren goed? Met welke conversiepaden moeten we rekening houden? Op basis van deze bevindingen wordt het design team gebriefd.

Online marketing implementatie

Naast het opzetten van een online marketingstrategie, nemen onze marketeers ook graag de implementatie voor hun rekening. Vanuit de organisatiedoelstellingen wordt bekeken welke kanalen er het best kunnen worden ingezet, waarna accounts voor je worden ingericht.

Online adverteren

Met betaalde zoek- en social advertising campagnes creëer je een enorm bereik. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads, Facebook, YouTube of externe marktplaatsen. Wil je werken aan je online branding of ligt de focus meer op performance? Wij halen het maximale uit je mediabudget.

Organisch presteren

Naast online adverteren, wil je ook organisch goed presteren. Een goede ranking in Google is afhankelijk van tal van factoren. Het aantal inkomende links, de snelheid van je website en het gebruik van keywords bijvoorbeeld. Met een SEO-audit en optimalisatieplan brengen we je organisch naar een (letterlijk) hoger niveau.

Marketing automation

De communicatie met jouw klant personaliseren en automatiseren? Met marketing automation speel je in op de behoeftes van specifieke klanten in iedere fase van de customer journey, hiermee transformeer je anonieme websitebezoekers stapsgewijs tot loyale klanten.

  • Testen, meten & verbeteren

    Online marketing betekent continu testen, meten en verbeteren. We voeren voortdurend testen uit om de effectiviteit van je campagnes verder te verhogen.

  • Rapporteren & evalueren

    Wij zorgen ervoor dat je onze voortgang op de voet kunt volgen. We brengen periodiek een rapportage aan je uit en steken de koppen bij elkaar voor een evaluatie.

  • Gecertificeerde specialisten

    Onze online marketeers houden hun kennis en vaardigheden up-to-date en beschikken over Google en HubSpot-certificeringen om dit aan te kunnen tonen.

Deze klanten gingen je voor