Jouw development partner

Een developer vinden is al een lastige taak, laat staan een goede developer. Al ruim 14 jaar zijn wij specialist in web development en hebben een sterk team opgebouwd van senior developers. Iedere developer zijn of haar eigen expertise. Deze expertise leveren we in projectvorm, maar ook als onderdeel van jouw development team. Maak kennis met onze development expertises:

 • Magento development

  Magento development

  Wij waren één van de early adaptors van Magento in Nederland. De learning curve was zwaar, maar ons team gaat juist met uitdagende klussen aan de slag. Dit heeft ons een mooi trackrecord opgeleverd. We gaan geen uitdaging uit de weg en onze Certified Magento developers bedenken de meest specialistische Magento oplossingen, denk aan: maatwerk Magento plug-ins, grote assortimenten, performance, koppelingen met CRM, PIM, SAP, Exact, etc.

 • App development

  App development

  Bij App development komen veel technieken bij kijken. Want je wil alle mobile devices ondersteunen, en centrale data opslag. Comaxx heeft iOS, en Android developers, welke met architecturen meedenken hoe de Middleware en API alles aan elkaar knoopt.

 • Front-end development

  Front-end development

  Onze experts gaan hier zo ver in, dat ze Awards bij diverse platforms behalen. Denk aan One Page Love. Wat zegt nou meer over hun expertise dan het eindproduct.

 • PHP development

  PHP development

  14 jaar geleden is Comaxx hiermee gestart, en groot geworden. Als processen, functionaliteiten, koppelingen niet in een standaard systeem te vangen zijn, zetten we PHP voor maatwerk in. Anno 2016 maken wij onder andere gebruik van Symfony en Laravel.

Jouw development partner
Tree Tree

Deze klanten gingen je voor

Bosman
Maxima Medisch Centrum
Provincie Noord-Brabant
Vogels
Max Tree Tree

Maak kennis met onze development experts


Neem via onderstaande button contact met ons op voor een kennismaking met een van onze developers. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we samen welke expertise het beste past bij jouw vraag.

Maak kennis met ons!

Maak kennis met onze development experts
Tree