Vers aan Tafel bereidt vriesverse maaltijden voor ouderen. Bij deze maaltijdservice draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. De maaltijden worden door chef-koks op ambachtelijke wijze bereid en door een vaste bezorger thuisbezorgd. Dat geeft vertrouwen! Wij gingen de uitdaging aan om ambacht en persoonlijke aandacht te vertalen naar een resultaat gedreven online shop.

Aandacht geeft smaak

De maaltijden van Vers aan Tafel worden bereid voor mensen die niet meer iedere avond een verse maaltijd op tafel kunnen zetten, of simpelweg willen genieten van een heerlijke maaktijd zonder te hoeven koken. Bij Vers aan Tafel bestellen ouderen (of hun mantelzorgers) gemakkelijk een lekkere en voedzame maaltijd. Samen met Vers aan Tafel vertaalde we ambacht en persoonlijke aandacht naar diverse online functionaliteiten.

Vers-aan-Tafel-actiepagina
Vers-aan-Tafel-homepage

Persoonlijke aandacht met regionale content

Vul op de website van Vers aan Tafel je postcode in en bekijk de favoriete maaltijden in jouw regio. Wie weet staan er wel asperges van een boer bij jou uit de buurt op het menu? Daarnaast achterhalen bezoekers met de ‘postcode-checker’ gemakkelijk op welke dag de maaltijden bezorgd worden en maken ze vast kennis met de vaste bezorger in de regio. In sommige regio’s worden de banners zelfs voorzien van een herkenbare afbeelding uit de buurt. Zo geven we bezoekers van de website persoonlijke aandacht en een veilig gevoel.

Vers Aan Tafel Regionale content
Vers Aan Tafel Regionale content

Magento gekoppeld met SAP

De webshop van Vers aan Tafel is gekoppeld met het SAP-systeem van de organisatie. Op deze manier worden online orders direct doorgeschoten en verwerkt. Zo blijft er meer tijd over voor het bieden van persoonlijke aandacht aan klanten, bijvoorbeeld via de telefonische klantenservice van Vers aan Tafel. Zo stuwt de nieuwe webshop van Vers aan Tafel de kenwaarde ‘persoonlijke aandacht’ op verschillende manieren naar een hoger niveau.

Bourgondisch genieten of een kleine eter?

Wanneer je een jaartje ouder wordt, neemt soms de eetlust af. Daarom zijn ze maaltijden van Vers aan Tafel in twee verschillende portiegroottes verkrijgbaar. Middels een handige knop kies je per maaltijd gemakkelijk uit een kleine of normale maaltijdportie.

Benieuwd naar het volledige eindresultaat? Bekijk de webshop van Vers aan Tafel hier.

Vers aan Tafel over Comaxx

“Met Comaxx hebben we vanuit onze vernieuwde visie, positionering en kernwaarden een eigentijds online platform gebouwd dat inhaakt op alles wat wij als merk willen uitstralen!”

Petra Berger – Heimgartner Vers aan Tafel