In 1 maand tijd een top monteur gevonden!

“Door de Indeed recruitmentcampagne van Comaxx hebben we in 1 maand tijd een nieuwe werknemer voor onze garage kunnen aannemen! “

– Vagtechniek

1

Kandidaat aangenomen

2500+

Impressies

€450

voor 5 kandidaten

Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, maar ook aanverwante merken zoals Porsche en KTM. Daarnaast kun je bij Vagtechniek terecht voor zaken zoals apk, onderhoud en reparatie. In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om personeel te vinden, maar met een recruitmentcampagne in Indeed hebben we in één maand tijd een chef werkplaats weten te vinden. 

Case Vagtechniek - Comaxx
Vagtechniek sucessvolle case Comaxx

Het vinden van de juiste kandidaat

Als Indeed partner weten we de belangen van een goede vacature en campagne. Door nauw contact met Indeed en onze expertise weten we de vacatures beter vindbaar te maken waardoor we potentiële kandidaten voor jouw bedrijf kunnen bereiken. Het vinden van personeel kan erg lastig zijn, vooral in een arbeidsmarkt zoals deze, daarom helpen wij jou graag met het aantrekken van kandidaten voor jouw bedrijf.

Wat hebben we voor Vagtechniek gedaan?

Vagtechniek was op zoek naar een chef werkplaats. In de huidige arbeidsmarkt is er erg veel concurrentie voor deze vacature en is het moeilijk als autogarage om op te vallen tussen al deze bedrijven. Comaxx heeft Vagtechniek geholpen met het vindbaar maken van hun vacature door middel van een strategische Indeed campagne. In 1 maand tijd hebben we 2500+ impressies gegenereerd voor deze vacature, hier zijn 5 sollicitaties uit voort gekomen en daaruit is 1 kandidaat begonnen. Deze kandidaat werkt momenteel nog steeds bij Vagtechniek. De Indeedcampagne is dus een succes geweest.

Met de kennis in huis en door contact te hebben met Indeed wisten we hoe we deze vacature op kunnen laten vallen en beter gevonden te laten worden in de zoekmachines van Indeed.

Aan de slag met recruitment marketing?

Heb jij vacatures openstaan en krijg je niet de juiste kandidaten? Wij helpen je graag met het opzetten van recruitmentcampagnes om het aanvoer in kandidaten naar een hoger niveau te tillen.