Wie zijn The Talent Recruiters?

‘The Talent Recruiters’ is dé recruitment specialist voor de Nederlandse arbeidsmarkt die zich concentreert op IT, Security, Technology en Finance. Het zijn gespecialiseerde arbeidsbemiddelaars die samen met jou op zoek gaan naar de beste kandidaat.

 

De organisatie bestaat nu bijna 7 jaar en telt 17 medewerkers. Ze zijn gevestigd in het hart van de ICT op de High-Tech-Campus in Eindhoven.

Redesign huisstijl

Buiten het design voor de nieuwe website heeft Comaxx ook het logo en een totale rebranding mogen verzorgen voor The Talent Recruiters. Het belangrijkste in het nieuwe design was het uitstralen van de persoonlijke benadering die The Talent Recruiters ook kenmerkt in het voeren van gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers. Het vinden van passend talent staat hoog in het vaandel. In co-creatie is er een frisse nieuwe huisstijl ontstaan die zowel on- als offline goed tot zijn recht komt. Vanuit dat oogpunt zijn we meteen door gegaan met een eerste opzet voor een totaal nieuw logo.

Maatwerk WordPress webdesign

Nadat de ‘designfundering’ gelegd was is Comaxx begonnen met het ontwerp voor de website. In samenwerking met de klant heeft Comaxx een site structuur opgesteld die conversie gedreven is. Dit design is niet alleen een lust voor het oog maar houdt ook rekening met ‘the best practices’ op gebied van gebruiksvriendelijkheid.

WordPress CMS

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk in beheer door een maatwerk implementatie in WordPress. Comaxx heeft voor The Talent Recruiters een theme op maat ontwikkeld waarin maximale vrijheid wordt geboden aan de beheerders van de website.
 
Door het inzetten van de laatste WordPress technieken kan The Talent Recruiter gemakkelijk blokken invoegen in pagina’s en zelf bepalen wat in welke volgorde getoond moet worden.
 
Met het design als voorbeeld kan iedere pagina optimaal worden ingericht zodat deze voor de gebruiker een perfecte ervaring garanderen.

Slimme Bullhorn WordPress plug-in

De website haalt geheel automatisch vacatures op uit Bullhorn. De recruiters van The Talent Recruiters hoeven dus helemaal niet in de beheer interface van de website te komen om een nieuwe vacature op de website te publiceren. De website toont altijd de meest actuele informatie. Dat is natuurlijk al heel mooi, maar we gaan nog verder!

Als er een sollicitant reageert op een vacature sturen we vanuit de website deze reactie direct door naar het vacature systeem bullhorn. Op deze manier blijft alle informatie overzichtelijk in een systeem en is de informatie altijd overal up-to-date. Doordat Comaxx deze functionaliteit als Plug-in op WordPress heeft gerealiseerd kunnen we deze functionaliteit ook aan andere klanten gaan aanbieden.

De website van The Talent Recruiters is te bekijken op www.thetalentrecruiters.nl.