“Het werd tijd voor een frisse, nieuwe website. En die heeft Comaxx gemaakt.”

Brigitte Ensche – FOA Glasvezeltechniek

Nieuw webdesign

Nieuwe website

Voor FOA Glasvezeltechniek werd het een aantal jaar geleden duidelijk: hun oude website paste niet meer bij het imago. Ze wilden graag mee met de tijd, zonder te hoog van de toren te blazen. Het werd tijd voor een verfrissing en ze gaan nu ook actiever om met social media om hun naamsbekendheid te vergroten. Voor het webdesign en maken van een nieuwe website, kwam FOA in contact met ons.

Screenshot over-ons FOA
Screenshot website FOA

Wat heeft Comaxx gedaan?

Voor FOA Glasvezeltechniek heeft het team van Comaxx na een grondige analyse naar de unieke behoeften en doelstellingen van dit bedrijf een nieuw webdesign ontwikkeld. Er is een geheel nieuw logo gemaakt, nieuw kleurenpallet uitgekozen en een opzet gemaakt voor de huisstijl. Door middel van een intensieve samenwerking met de ontwerper van de huisstijl konden wij goed schakelen en hierdoor het nieuwe webdesign naar wens opleveren. Daarnaast hebben onze developers een nieuwe website in WordPress gemaakt. Wij maken onze websites altijd responsief, zo werkt de website goed op alle schermformaten zoals desktop, mobiel en tablet.

Met de nieuwe website is het doel om de online zichtbaarheid te vergroten en meer leads te genereren. Daarnaast krijgt FOA Glasvezeltechniek een professionelere uitstraling die laat zien dat FOA expert is in deze branche. De website is gericht op B2B, dit zijn voornamelijk andere bedrijven die glazvezelproducten nodig hebben of montagebedrijven die materiaal inkopen bij FOA.

Het resultaat bekijken? Bekijk die nieuwe website van FOA Glasvezeltechniek hier.

Wie is FOA Glasvezeltechniek?

FOA Glasvezeltechniek is gespecialiseerd in het afmonteren van glasvezel en koper in een productieomgeving. De kernwaarden van FOA Glasvezeltechniek zijn: snelheid, flexibiliteit, klantgericht, persoonlijk en bereikbaarheid. Met al 25 jaar ervaring lossen zij glasvezel gerelateerde problemen op, met bestaande producten of met maatwerk. In de webshop kun je onderdelen bestellen waaronder patchkabels, pigtails, adapters, attenuators en panelen.