App ontwikkeling voor bedrijven en organisaties


Het ontwikkelen van een app is een hele klus. Er komen veel acties bij kijken om de App goed in de markt te zetten. Gelukkig helpen wij je graag. We realiseren jouw ideale App, ons app team is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van maatwerk Apps. Dit dankzij ons multidisciplinaire team van App designers, App UXers en app developers. We nemen niet alleen de technische realisatie van App ontwikkeling op ons, we garanderen ook dat de app aansluit op de wensen van gebruikers. Professioneel gevalideerd in je organisatie binnen de kaders van governance en compliance en een korte time to market.

Uiteraard lanceren we jouw apps als iOS of Android mobileAapp en uploaden deze in de App Store, Google Play of Play Store.

Maatwerk app design

Maatwerk app design

Maatwerk app ontwikkeling

Maatwerk app ontwikkeling

App store

App store

App's iOS & Android

App's iOS & Android

Tree Tree

Neem contact op


Heb je nog vragen voor het realiseren van een bedrijfs app of App voor jouw organisatie, stel dan via onderstaande button je vraag en ontvang gratis advies.

Stel je vraag en ontvang gratis advies

Neem contact op
Tree

Deze klanten gingen je al voor

Maxima Medisch Centrum
Opella
Acknowledge
RSZK
Lumens
Max Tree Tree

Zo gaat ons App team te werk

Samen met jou doen we een workshop om de kaders van het project vast te stellen, de verschillende wensen te onderzoeken en zo tot een juiste aanpak te komen. Op basis van de workshop krijg je een document waarin je precies ziet wat er in grote lijnen nodig is voor de realisatie van de App.

We maken een App concept dat bestaat uit een reeks wireframes. Je ziet hierin hoe de App eruit gaat zien. Daarnaast doen we een technische analyse van het project om de samenhangende onderdelen scherp voor ogen te krijgen. Eventuele aanvullende features of diensten kies je op dit moment van de menukaart. Daarnaast is dit het moment waarop je weet wat de exacte totale kosten gaan zijn.


  • Multidisciplinaire App team
  • Ervaren App developers
  • Snelle time to market
  • Specifieke branchekennis
  • App integratie met huidige systemen
  • Eenduidige branding
Direct contact
Tree Tree

Neem contact op met onze experts!


Tree Tree Max