Apps

Het ontwikkelen van een app is altijd een hele klus. Er komen verschillende acties bij kijken om een app goed in de markt te zetten. Wij helpen jou hier graag bij! Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen en succesvol in de markt zetten van apps. Dit dankzij ons multidisciplinaire team van app UX designers, native app developers en marketeers.

 • Human centered app design

  Human centered app design

  Human Centered Design is de algehele design methode waar wij mee werken. Wij betrekken de eindgebruikers bij het project. Zo houden we interviews om de échte wensen te benoemen en doen we user testing om de User Experience continu voor je doelgroep te optimaliseren.

 • Native app ontwikkeling

  Native app ontwikkeling

  Bij het ontwikkelen van apps houden we rekening met support voor Android, iOS, alle schermformaten én middleware koppelingen. Wij hebben Native app (Android en iOS) developers voor de Pixel Perfect apps en ultieme User Experience. Daarnaast wordt het Cordova framework ingezet voor Rapid Application Development.

  App ontwikkeling
 • Business apps

  Business apps

  Business apps geven gebruikers in het veld of onderweg de mogelijkheid om iets “tussendoor” te doen. Je wilt je B2B klanten meer mogelijkheden geven en het liefste hier zelf ook een efficiëntieslag in maken. Wij helpen je hier mee!

 • Self care apps

  Self care apps

  In de zorg wordt het steeds belangrijker om je als organisatie te onderscheiden en efficiënter te werk te gaan. Apps kunnen hier een goed middel voor zijn. Geef je patiënten en mantelzorgers meer self empowerment door ze de juiste tools te geven.

Apps
Tree Tree

Deze klanten gingen je voor

Maxima Medisch Centrum
Rooms-katholieke Kerk
Acknowledge
Royal Canin
Max Tree Tree

Samen gaan we op zoek naar dé bouwstenen voor een succesvolle app


Neem via onderstaande button contact met ons op voor een kennismaking met een van onze app reisleiders. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen op zoek naar dé bouwstenen om voor jouw bedrijf een succesvolle app te ontwikkelen!

Maak kennis met ons

Samen gaan we op zoek naar dé bouwstenen voor een succesvolle app
Tree